Info om Hudya

Vi har fått ny fakturapartner fra 25. mars 2019 og vårt kontonummer er endret til 1506.21.98696 på fakturaer fra april 2019. dette kontonummeret og riktig KID-nummer når du betaler faktura fremover.

Alle priser og tjenester er som før, og du beholder samme SIM-kort og Telenor-dekning. Les mer her: https://telipol.no/hudya/

Du beholder abonnementet ditt til samme gode priser og vilkår som i dag.

Du beholder samme SIM kort som tidligere.

Du beholder samme Telenor dekning som tidligere.

Telipol har inngått avtale med Hudya om å overta Telipols kunder fra 1. desember. Det blir ingen endringer i dine abonnementsbetingelser.

Først og fremst: Du vil bli ivaretatt på beste mulige måte hos Hudya, og vi er trygge på at du får det minst like bra som tidligere. Nøkkelpersoner fra Telipol blir med videre til Hudya.

Du beholder abonnementet ditt til samme gode priser og vilkår som i dag, med samme SIM-kort, Telenor-dekning og tilleggstjenester. Du får også nyte godt av Hudyas øvrige tilbud.

Hudya er et norsk konsern med virksomhet i Oslo, Stockholm og København. De har samlet hverdagstjenester som strøm, forsikring og refinansiering av lån på ett sted. Det betyr at du kan spare tid og penger på mer enn mobil.

Hos Hudya får du god kundeservice og rådgivning, og du kan snakke, maile og chatte med hyggelige og effektive rådgivere.

Les mer på hudya.no.

Send oss en melding

Fant du ikke svar på det du lurte på? Send oss en melding og vi kontakter deg!

Andre kategorier

Kontakt oss

Åpningstider

    Vi holder åpent alle hverdager.

  • Telefon: kl. 10 til 15
  • Utenfor åpningstid kan kundesenteret kontaktes på e-post.

Følg oss på facebook