Telipol med tekst

Hvem er vi, og hvorfor er vi her?

Før du velger å bli kunde, kan det være greit å vite litt om hva du går til. Mitt navn er Kristoffer Røil, Gründer i Telipol. Det er mulig du ikke har hørt om oss tidligere, selv om vi har levert mobil tjenester til hele Norge i snart 11 år. Vi bruker ikke millioner på dyre reklamer, eller kjendis avtaler. Hvis du leser videre, vil du i løpet av de neste 2 minuttene få en god oppsummering på hvem vi er, og hva vi brenner for!

I 2005, i noen litt slitne lokaler i Gamlebyen (Oslo) startet det hele. Stiftet av meg selv og en rekke ildsjeler, begynte vi på en reise som skulle bli mer enn det vi først ante!

Fra IP telefoni, til Mobil

Vår oppstart var med Fast IP telefoni (husker du fasttelefonen?!), og her vokste vi med over 20 000 kunder i løpet av kort tid. Dette ga oss et grunnlag til å begynne med Mobiltelefoni i 2007. I startfasen brukte vi Network Norway sitt nett, men oppdaget etterhvert at dekningen ikke var god nok. Dermed flyttet vi våre kunder til Telenor sitt nett i 2009, og vi har vært strålende fornøyd med dekningen siden!

Er det reell konkurranse i mobilbransjen?

Nesten 11 år, og titusenvis av kunder senere, er Telipol blitt en viktig utfordrer i markedet og vi er et av få alternativer til Duopolet – Telenor og Teliasonera. Folk flest er kunde hos et av disse selskapene, faktisk over 80% av oss. Telia eier Get, OneCall og MyCall – og Telenor eier selskapene, Talkmore og Dipper, i tillegg til egne merkenavn.

På mange måter mener vi dette er hemmende for konkurransen i mobilbransjen. Det fører til at de store selskapene kan i stor grad kontrollere priser og tjenester, og det er vanskelig for nye og mindre aktører å slippe til. Vi er utenfor dette Duopolet – på eiersiden er Telipol 100% uavhengige, og de ansatte eier en større andel av selskapet.

Flere mobilselskaper betyr en lys fremtid!

Men hva har dette å si for deg som kunde? Ganske mye faktisk. Hvis du ønsker en mobil fremtid hvor kundeforholdet ditt er basert på ærlighet, lave priser, og nyskapning – da burde du støtte en aktør som ikke er endel av Duopolet. Med deg på laget blir vi sterkere, og du kan være med å styre mobilbransjen til et bedre sted i fremtiden. Og ikke minst, hos oss får du like god dekning, billigere priser, og en mer personlig kundeservice.

Takk for at du leste – og håper du blir fornøyd med våre tjenester 🙂

 

Kristoffer Røil, Gründer

Telipol med tekst